Een tijdje terug organiseerde ik een winactie op Instagram via mijn DesignClaud Printables account. Op dit Instagram account plaats ik voornamelijk foto’s van de posters die ik ontwerp en foto’s van hoe de posters bij mensen thuis hangen. Steeds vaker krijg ik de leukste foto’s toegestuurd van een DesignClaud poster bij iemand thuis. Dus ik dacht: ik wil mijn volgers belonen! De winactie was zo leuk (ik heb er zelfs nieuwe mensen en nieuwe andere mooie IG accounts door leren kennen) dat ik het nog een keertje wil doen. Vandaar dat ik heb besloten om een zwart wit kinderkamer poster te verloten. Dit keer gaat het om deze A4 ABC poster…

Let op, de poster wordt geleverd zonder lijst.

Wil jij deze leuke zwart wit poster voor op de kinderkamer winnen? Doe dan nu mee!

Hoe doe je mee?

  • Volg @DesignClaud_Printables op Instagram
  • Laat een reactie achter onder deze blogpost met jouw IG naam erin vermeld!
  • Tag een vriend of vriendin (die je ook deze leuke zwart wit poster gunt) onder 1 van mijn foto’s van deze winactie op Instagram

Je kan meedoen tot en met zondag 12 februari 23:59 :-)

Veel succes, liefs Claudia

Je kan deze poster terug vinden in de shop categorie Kinderkamer Posters

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!