Het leukste van de zomer is om hele dagen buiten te zijn, alle deuren open te hebben staan, bij de buren binnen te lopen en te genieten van het lekkere warme weer! Het beste seizoen om een picknick te organiseren! Wat heb je allemaal nodig om een picknick te organiseren?

host-a-picnic

picknick Gadgets

Er zijn een aantal leuke en betaalbare picknick gadgets die je heel goed kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een gemakkelijke, lichte en inklapbare stoel, een kaasplankje, een wijnkoeler in reisformaat, een lekkere deken en een picknickmand!

Host-a-picnic

Wat ziet het er romantisch uit om te picknicken op het strand of in het bos! Het is een organisatie om alles op die plek te krijgen maar als je het goed plant, dan komt dat helemaal goed. Prop je tassen van de fiets en de fietsmand voorop helemaal vol en je hebt al alles bij je wat je nodig hebt voor een picknick.
host-a-picnic host-a-picnic

Wij wonen naast een grote plas maar we hebben er nog nooit gepicknickt. Af en toe nemen we (lees mijn vriend) een duik maar meer dan dat hebben we nog niet in of bij de plas ondernomen. Tijd voor verandering!

host-a-picnic host-a-picnic

Heb jij wel eens een picknick georganiseerd? Wat zijn de do’s en dont’s volgens jou?

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!