Mijn collectie van ‘Wonen in een…’ posts wordt steeds groter. Wonen in een boomhut, wonen in een bus, wonen in een airstream caravan en vandaag wonen in een vintage camper. Al dit soort woonplekken zijn te inspirerend om niet met jullie te delen. Deze vintage camper wordt door zijn eigenaren, Jessica Rose en haar familie, Sharkey genoemd. Hij werd in een impulsieve actie gekocht maar ze hebben er nooit spijt van gehad. Natuurlijk had de camper wel wat makeovers nodig maar dat kwam helemaal goed! Kijk gauw naar de mooie inrichting van deze vintage camper..

Living-in-a-vintage-motorhomeLiving-in-a-vintage-motorhomeLiving-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome

Ik raak altijd zo geïnspireerd als ik kijk naar de interieurs van campers die opgeknapt zijn. De ruimtes zijn vaak zo open, licht en decoratief ingericht. Dit interieur ziet er bijvoorbeeld heel fris, vriendelijk en open uit vind je niet? Echt een kunst om een camper zo goed op te knappen! Dit is zeker een droom die ik ooit nog waar wil maken, een camper kopen, opknappen en door Europa reizen met het gezin.

Enkele ‘before’ en ‘after’ foto’s van wonen in een vintage camper

Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome Living-in-a-vintage-motorhome

Alle afbeeldingen zijn van vol25

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!