We keken al eens naar een mooi vakantiehuis in Ibiza, een zomerhuis in Griekenland of een houten huisje in Denemarken maar we hebben nog nooit naar een vakantiehuisje op wielen gekeken. Dit klein vakantiehuisje op wielen werd ontworpen door Hristina Hristova uit Bulgarije. Het kleine houten huisje werd bovenop een oude trailer gebouwd en is dus ideaal om achter de auto te hangen. Het voorkomt dat je altijd maar op dure campings moet staan en zorgt ervoor dat je meer vrijheid hebt. Het interieur is minimalistisch en simpel ingericht. Alles is gemaakt van hout en strak afgewerkt. Geen gekke details of andere poespas. Wil je meer zien van dit klein vakantiehuisje op wielen?

Inspiratie: Klein vakantiehuisje.. op wielen!

Het gehele ontwerp van dit klein vakantiehuisje is zo slim en creatief bedacht. Het is ideaal voor een koppel vanwege het tweepersoonsbed, de kleine maar functionele keuken (mét oven!), een toilet en een zonnescherm zodat je lekker buiten kunt zitten. Het bed is overigens ook een bank zodat je overdag meer plek hebt in het vakantiehuisje. Aan de achterkant van de trailer zit ook nog een buitenkeuken, ideaal!

Het is niet super luxe maar wat heb je nog meer nodig? Een douche kun je eventueel op de camping nemen, in het meer springen, de zee in zwemmen of gewoon in de keuken wassen. Je kunt maanden reizen met dit leuke kleine huisje zonder dat je ergens anders moet verblijven.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!