Droom jij er wel eens over om je huis te verkopen en in een camper of bus te gaan wonen? Zo’n mega bus die omgebouwd is tot huisje? Al je spullen weg te doen en alleen maar te leven met wat je nodig hebt?

Ik droom hier wel eens over. Al zou ik niet meer snel mijn huis verkopen maar ik zou zeer zeker zo’n bus willen kopen en ermee op pad gaan.

Voordat je ermee op pad kunt zul je eerst de boel moeten verbouwen, en dat is nogal een klus. Een tijdje geleden liet ik een aantal families zien die in verbouwde bussen wonen en reizen. Kijk hier maar eens hoe zij bussen hebben omgetoverd tot hun woonhuizen. Wonen in een caravan of in een airstream is ook niet verkeerd.

Vandaag heb ik weer een aantal mooie voorbeelden van interieurs in een bus als woonhuis. Ik krijg er al helemaal zin in om er eentje te kopen en te verbouwen!

Living-in-a-bus Living-in-a-bus Living-in-a-bus Living-in-a-bus Living-in-a-bus Living-in-a-bus

Wonen in zo’n kleine ruimte vereist natuurlijk de nodige creativiteit. Je wilt graag al je spulletjes maar ook al je faciliteiten in de bus verwerken. Om meer unieke en creatieve oplossingen voor bussen en caravans te zien kun je eens een kijkje nemen op mijn Pinterest bord.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!