Wonen op ongewone plekken, daar hebben we het al eens eerder over gehad. Bijvoorbeeld over wonen in een bus of inspiratie voor het wonen in een woonboot. Vandaag wil ik jullie nog een mooi plekje laten zien waar je ook uitstekend zou kunnen wonen. Namelijk een boomhut. Zou jij in een boomhut kunnen wonen? Of zou je er bijvoorbeeld een paar dagen in kunnen verblijven? Tijdens je vakantie? Samen met je lief? Of misschien w

el samen met de kids?

Wonen in een boomhut: de architect

De architect Peter Bahouth bouwt boomhutten die verbonden zijn met een houten brug tussen de bomen in de bossen. Ik had vroeger nooit een boomhut en ik was er ook niet echt in geïnteresseerd. Ik was liever bezig in mijn kamertje om alle knuffels leuk neer te zetten, om mijn kamertje te veranderen en al mijn spulletjes weer eens te verschuiven en naar mijn barbies te kijken.

Deze fantastische boomhut staat midden in het bos. Een prachtige plek met een mooi uitzicht. De boomhut is zo groot dat je als volwassene er gemakkelijk in kunt verblijven.

Wonen in een boomhut: home tour

house-1 house-2 house-3 house-4 house-5 house-6 house-7 house-8 house-9

Wat vind je ervan? Romantisch toch? Zie jij jezelf hier een paar daagjes verblijven?

Afbeeldingen via thisiscolossal

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!