Dit is één van mijn favoriete onderwerpen om over te schrijven op de blog: wonen in iets anders dan een normaal huis. Ik schreef al eens over wonen in een bus of wonen in een boomhut, bijzondere manieren om je leven vorm te geven. Vandaag gaat het over wonen in een airstream, zo’n zilveren Amerikaanse caravan (je kent hem wel van All You Need Is Love?).

De ‘Before’ foto’s van wonen in een airstream/caravan

Living-in-an-Airstream

En de ‘after’ foto’s…

Living-in-an-airstreamLiving-in-an-Airstream Living-in-an-Airstream Living-in-an-Airstream Living-in-an-Airstream Living-in-an-Airstream

Dit koppel kocht een airstream die ontzettend lelijk, vies en smerig was maar wel potentie had. Na het strippen van het interieur, het weghalen van rotzooi, groen slijm tegen de wanden, een sigaretten geur en heel veel lagen behang hadden ze opeens een groot leeg canvas om opnieuw in te richten.

Het eindresultaat is ontzettend gaaf! Het gehele interieur is opnieuw gebouwd en met zoveel passie en gevoel voor stijl ingericht. Alles sluit op elkaar aan, de stijl is door de hele airstream hetzelfde en het oog voor detail valt natuurlijk ook op.

Living-in-an-Airstream living-in-an-airstream living-in-an-airstream living-in-an-airstream living-in-an-airstream living-in-an-airstream

Door het recyclen van materialen, meubels en decoraties hebben ze een unieke sfeer gecreëerd in de airstream. Nu heeft hun huis een slaapgedeelte, een keukentje, een eettafel, een werkplek, een kledingrek, opbergruimten en een toilet.

Afbeeldingen via The Local Branche

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!