Afgelopen weekend werd ik aangenaam verrast door Eveline van Styled by Eve op Instagram. Ze plaatste namelijk een super mooie foto van haar interieur met een kerst poster / winter poster van DesignClaud. Ik mail mijn klanten een tijd na hun aankoop voor foto’s van de poster in hun interieur omdat het zo inspirerend voor mij is om te zien hoe de posters gebruikt worden, maar ook voor andere klanten om te zien! Eveline hoefde ik niet te mailen want ze tagde mij in haar foto op haar Instagram feed.

Niet alleen deze foto’s die ze ondertussen gedeeld heeft van de posters in haar interieur, maar haar gehele interieur is echt prachtig! Als je op zoek bent naar een Instagrammer om te volgen dan zou ik haar zeker toevoegen! Ik ben jaloers op haar lichte, ruime, sfeervolle en Scandinavisch interieur! Wauw!

Een winter interieur met DesignClaud posters!

schermafbeelding-2016-12-05-om-10-55-30

schermafbeelding-2016-12-04-om-14-15-54

Kerst-poster-interieur-sparkle

Wat een prachtige plaatjes he? De This Is The Season To Sparkle poster past perfect in haar interieur met grijze tinten, wit en roze! Ook de Winter is Coming poster is de perfecte poster voor in haar keuken. Op deze manier maak je het interieur helemaal winter proof! De posters zijn niet direct kerst posters maar meer een decoratie voor een winter interieur. Hierdoor kan je ze dus langer laten hangen dan een kerst poster!

Een poster winnen van DesignClaud

Op dit moment loopt er een leuke winactie op TheStyleBox voor het winnen van een poster van DesignClaud naar keuze! Je kunt meedoen t/m 10 december dus laat gauw een comment achter op de website van de TheStyleBox!

Eveline, nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s!!

Liefs, Claudia

Afbeeldingen: Styled by Eve

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!