Wat ben ik verheugd om deze leuke blogpost te mogen schrijven aan jullie. Het lentezonnetje schijnt op het moment, de vogeltjes fluiten en alle plantjes beginnen weer te bloeien. Tijd om de lente eens goed te vieren, vind je ook niet? Een tijdje terug ontmoette ik Sandra tijdens een bezoekje aan een vriendin in Hilversum. Sandra is de schrijfster van het kinderboek De bloem die de zon een kusje wilde geven. Ik had nog nooit van het boek gehoord maar gelukkig had mijn vriendin een exemplaar thuis liggen.

De bloem die de zon een kusje wilde geven

Het boek is een prachtig geprint kinderboek, gemaakt van heel bijzonder authentiek papier. Het boek heeft ook een duidelijke boodschap voor de kinderen waardoor het niet alleen een mooi boek is om naar te kijken, maar ook om voor te lezen aan de kids. Het verhaal gaat over het volgen van je eigen pad. Luister naar je eigen hartje en geloof in je dromen: dan is alles mogelijk en bloei jij op jouw eigen manier. Een prachtige boodschap die zo belangrijk is voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Doe wat jou gelukkig maakt en laat niemand je dromen afnemen.

Het is een prentenboek over een zonnebloem, geïllustreerd door Sandra. Dat maakt het boek ook zo speciaal doordat je weet dat elke tekening door Sandra met de hand gemaakt is, ingescand en in het boek gebruikt is. De tweelingzus van Sandra heeft de opmaak van het gehele boek verzorgd en het verhaal is door Sandra zelf geschreven. Het verhaal snijdt thema’s aan zoals jezelf zijn, je eigen weg vinden en erbij horen. Allemaal momenten waar kinderen vroeg of laat mee te maken krijgen.

Het boek heeft een unieke uitstraling dankzij het bijzonder grijs papier waardoor de gedetailleerde lijntekeningen extra tot leven komen. Je voelt en ziet dat het boek geschreven, geïllustreerd en gemaakt is met veel liefde en toewijding.

Kinderboek, kaarten en zeefdrukken

Ik word altijd heel erg enthousiast van creatieve mensen die elke minuut weer een nieuw goed idee hebben. Zo heeft Sandra niet alleen het boek gemaakt en uitgebracht, maar ook prachtige ansichtkaarten en zeefdrukken ontworpen. Toen ik het boek in mijn handen had, bedacht ik me dat dit een perfect cadeau zou zijn voor alle baby’tjes die de komende tijd in onze familie en vriendengroep geboren gaan worden. Maar eenmaal thuis dacht ik: Waarom schrijf ik Sandra niet eens en vraag ik haar of ik over haar boek een blogpost mag schrijven? Ik was (en ben) namelijk zo enthousiast over haar zelf bedachte, ontworpen en gemaakte boek!

Zo rolde er een mooie winactie uit onze mails en besloten we om 2 kinderboeken en 2 zeefdrukken te gaan verloten!

Hoe doe je mee met onze winactie?

Je kan dus of een kinderboek of een A4 zeefdruk voor aan de wand winnen. Super leuk voor in je eigen huisje, voor jouw eigen kinderen óf als (kraam)cadeautje voor iemand anders. Wat je moet doen om kans te maken op een kinderboek of zeefdruk is het volgende:

  • Laat een reactie achter onder deze blogposts met daarin duidelijk vermeld dat je graag meedoet en wat je zou willen winnen: een kinderboek of een A4 zeefdruk.
  • Delen van dit bericht is heel erg lief en welkom.
  • Tip jouw vrienden, andere mama’s of familieleden over deze winactie via het bericht op Facebook.

Wil je extra kans maken op het kinderboek of zeefdruk? Like ‘De bloem…’ dan op Facebook

De winactie loopt t/m 2e paasdag 23:59.

Wil je volgen hoe het Sandra vergaat in het proces van het promoten van haar eerste kinderboek? Volg haar en haar kinderboek De bloem die de zon een kusje wilde geven via Instagram en Facebook!

UPDATE: Krijg jij een error bij het achterlaten van een comment? Stuur jouw deelname dan naar info@designclaud.nl en dan tellen we jouw mailtje mee als deelname aan deze super leuke winactie :-D

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!