Een paar jaar geleden vertrokken Bas en ik met z’n tweetjes op wereldreis. Het plan was ongeveer 2 tot 3 jaar weg te blijven. We begonnen met een enkele reis Moskou en stippelden vanuit daar, en onderweg, onze hele reis uit. In totaal bezochten we 21 landen in 21 maanden tijd, waaronder het eiland Bali waar we drie maanden verbleven. Een super tijd waar we ons echt op ons gemak hebben gevoeld. Weg van de toeristen in het, toen nog, knusse Canggu. We wilden altijd al een keertje terug gaan maar dan met de kinderen. Tijdens mijn zwangerschap van Sen besloten we om na zijn geboorte te bepalen of we in 2017 de trip zouden gaan maken of niet. Ik wilde namelijk geen verre reis maken als Sen zich niet goed zou ontwikkelen, zich niet fijn zou voelen of wat dan ook. Tot nu toe doet Sen het super goed en is hij een hele tevreden baby. Dus we besloten om de knopen door te hakken en de tickets te gaan boeken. Dus…. Dit jaar gaan we weer naar Bali!

Dankzij Bas zijn flying blue card kunnen we met een puntensysteem upgraden naar business class op de heenreis. Wat een luxe! De terugreis vliegen we Economy en beide met KLM. Dat het een goede vlucht moest zijn, niet te lange overstap, ’s nachts en met Bas zijn card was een must voor mij. Gelukkig is dat goed gekomen. De villa is ondertussen ook geboekt in Canggu dus het fantaseren, voorbereiden etc. kan gaan beginnen.

We weten wat we op Bali kunnen verwachten, al zal het wel wat toeristischer zijn geworden dan drie jaar geleden. Toch blijft het spannend om met twee kinderen deze reis te maken. Dus tips voor het vliegen, reizen en verblijven in Indonesië zijn altijd welkom. Waar moeten we echt aan denken? Wat mogen we niet vergeten? Wat moet in de check-in baggage en wat absoluut in het vliegtuig?

Ons gehuurde huisje in Tienhoven gaan we, hopelijk, drie maanden onderverhuren. Als dat allemaal zou lukken dan is het de ideale reis tot zover. Ik zal de komende tijd vast nog vaker over onze trip naar Bali bloggen want het is wel een dingetje hoor ;-) Heel spannend en heel gaaf!

Veel liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!