Ga jij voor een schilderijtje van de Ikea voor aan de muur of ga je voor iets persoonlijks? Bij ons thuis hangt er niks ‘standaards’ aan de wand. Niet met opzet hoor maar onbewust ga ik altijd voor iets persoonlijks. Wanddecoratie met een verhaal vind ik veel leuker om naar te kijken en brengt mij altijd mooie herinneringen. Zo staat er een stadskaart van Maastricht uit mijn shop op de schouw, foto’s van de kinderen, tekeningen van de kinderen die ingelijst zijn en diverse soorten wanddecoratie door het huis. In de woonkamer hebben we een houten foto aan de muur hangen van Jaya en Sen. Weet je nog van vorig jaar? Deze foto op hout blijft mooi en fijn om naar te kijken. Op de eerste etage, in de gang naar de slaapkamers, hadden we nog niks hangen. Wat hang je nou op een gang? Ik dacht al aan fotolijsten met foto’s, een groot kunstwerk of een poster. Maar toen kwam ik via de foto op hout uit bij de wandcirkels.

Wandcirkels-aan-de-muur-5

Wandcirkels aan de muur: ken je ze al?

Misschien heb je ze al eens gezien of is dit de eerste keer; wandcirkels gemaakt van aluminium. Deze toffe cirkels hang je door middel van een eenvoudig ophangsysteem aan je muur. Het leuke van deze cirkels is dat je bijvoorbeeld begint met 1 of 2 stuks en die later nog kan uitbreiden tot een groep van meerdere. Of misschien wil je juist één hele grote wandcirkel ophangen.

Wandcirkels-aan-de-muur-5

Wandcirkels-aan-de-muur-5

Ik koos voor 3 wandcirkels (ik ga altijd voor een oneven getal) voor op de overloop. De foto’s had ik al gauw uitgekozen omdat we in november een hele toffe fotoshoot hadden gedaan. Daarnaast passen de kleuren van de foto’s ook goed in ons interieur vol met natuurlijke materialen en warme kleuren. De wandcirkels zijn licht van gewicht maar ontzettend stevig. Het ophangen ging razend snel dankzij de handige ophangsetjes. De kwaliteit van de foto op de wandcirkels is overigens ook erg goed. De afbeelding is scherp en precies zo van kleur als de aangeleverde foto.

Leuke tips voor wanddecoratie

Weet jij nou niet wat je aan de muur zal hangen? Wil je graag iets persoonlijks maar ook iets speels? Dan is een setje wandcirkels echt een sfeervolle optie. Wist je dat je ook een foto op hexagon kan laten maken? Dit zijn zeshoeken die de mogelijkheid geven om ook met meerdere erg leuk te combineren.

Wandcirkels-aan-de-muur-5

Wandcirkels-aan-de-muur-5

Heb je zoveel toffe foto’s die je wilt ophangen dat het een beetje duur wordt om verschillende cirkels/hexagons te bestellen? Ga dan voor een fotocollage op canvas. In een fotocollage maak je een verzameling van meerdere foto’s op één canvas.

Tip: kies altijd foto’s in dezelfde kleursfeer zodat het overzichtelijk en rustig overkomt. 

Deze review kwam tot stand in samenwerking met Fotocadeau.nl. Ik plaats alleen een review wanneer het product bij mij past en aansluit op mijn stijl. Daarnaast ben ik eerlijk in mijn mening over de kwaliteit van het product in een review. Wandcirkels gesponsord door Fotocadeau.nl

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!