De leukste periode van zwanger zijn is weer aangebroken: nadenken over het nieuwe babykamertje! Hier ben ik al een tijdje mee bezig maar sinds kort begin ik met het aanschaffen van producten die bij mijn ideëen passen. Zo heeft mijn ontzettende handige vader weer een aantal meubeltjes gemaakt zoals het bedje en de commode. Ik ben een groot fan van okergeel (en andere geeltinten) maar ook zwart en wit vind ik leuk voor een jongetje. Dus moest het ledikantje geel worden! Ik had een ontzettend leuk bedje gezien en ook een heel handig systeem hoe je het matrasje hoger en lager kunt zetten én zelfs schuin (voor die nachten dat het neusje dicht zit). Paps heeft zichzelf weer overtroffen en het bedje ziet er werkelijk waar prachtig uit en super stoer in okergeel!

 

De commode is eigenlijk een beetje afgekeken van het merk DertigZes. Zij maken echt fantastische meubels van multiplex, maar ja als je een hele handige vader hebt dan laat ik hem liever een commode maken dan dat ik de commode van 300 euro koop (sorry!). Toch deel ik even hun link want er zijn zat mensen die geen handige vader hebben en toch graag zo’n mooi meubeltje willen hebben.

Op Jaya’s kamer kwam ik op een gegeven moment opbergruimte te kort dus nu heb ik het slimmer aangepakt en heb ik nog een extra opberger erbij gekocht, namelijk het rolwagentje van IKEA. De raskog! Wist je dat deze tegenwoordig ook in het mat zwart verkrijgbaar is? YES! En hij is zelfs in prijs verlaagd. In de commode komen een aantal opbergmanden van de Hema te staan zoals deze, deze en deze. Genoeg om op te bergen dus!

 

Boven de commode wil ik nog een handig plankje ophangen, wellicht met riemen aan de wand of iets anders. Nog even over nadenken… Dit handige plankje is gemaakt door de Kinderkamerstylist. Lees hier meer over hoe je het zelf maakt!

De eerste tijd zal onze baby bij ons op de slaapkamer slapen in het wiegje. Maar daarna zal zijn eigen kamertje in gebruik genomen worden. Het is bij ons boven best gehorig, dus ik ben erg benieuwd hoe dit zal gaan met Jaya.

Oh ja, ik heb trouwens ook nog een erg leuk dekentje gescoord bij Birdy Blue’s in het zwart wit. De mobile boven het wiegje kocht ik vorig jaar op Etsy bij Tuuurtje.

Nou, zodra het kamertje ingericht is en klaar zal ik zeker foto’s delen op de blog!

Tot gauw, liefs Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!