Vorig jaar begon ik met mijn eerste seizoen huwelijksposters. Dit jaar zou het tweede seizoen worden maar vanwege corona is het wellicht geen trouwseizoen meer te noemen. Toch trouwen er gelukkig nog heel veel koppels. Waarschijnlijk in kleinere omstandigheden of juist heel klein en wordt het feest uitgesteld. Hoe dan ook, een trouwcadeau voor een pas getrouwd koppel is altijd een aanrader. Of een mooi cadeau voor een jubileum? 1 jaar getrouwd? 5 jaar getrouwd? Of misschien wel al 25 jaar? Dan ook is de trouwposter erg leuk om te geven of krijgen.

De trouwposter in verschillende designs

Ondertussen vind je mijn trouwposters in twee verschillende webshops. De DesignClaudShop en mijn nieuwe HuwelijksposterShop. Deze laatste is geheel ingericht op trouwposters en mijn DesignClaudShop is een webshop met diverse soorten posters en fotolijsten. De trouwposter is verkrijgbaar in verschilende soorten designs. Bijvoorbeeld een huwelijksposter met een plattegrond van de stad, dorp of het land waar getrouwd wordt. Maar het kan ook de plattegrond zijn van de plek waar ze wonen of waar ze elkaar ontmoet hebben. Daarnaast heb ik ook een aantal minimalistische trouwposters met lijntekeningen en schetsen voor een prachtige tijdloze uitstraling.

Trouwposter-Huwelijksposter-stadskaart-2

Gepersonaliseerde trouwposter

De trouwposters zijn aan te passen op diverse punten:

  • De namen van het bruidspaar
  • De trouwdatum
  • De locatie
  • Een hartje op gewenste locatie(s)
  • De kleuren zijn aanpasbaar
  • Uiteraard de plattegrond van de stad/dorp

Dankzij deze punten is het een prachtige en unieke poster die helemaal gepersonaliseerd is voor het bruidspaar.

Huwelijksposter-trouwposter-

Huwelijksposter-trouwposter-

Huwelijksposter met goudfolie

De luxe variant van de trouwposter is de poster met foliedruk zoals goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Foliedruk is een prachtige druktechniek die de trouwposter een luxe uitstraling geeft. De folie wordt op het papier gedrukt en ligt er heel mooi bovenop. Hierdoor krijgt de poster meer structuur en wordt een opvallende print.

Foliedruk gebruiken we op diverse trouwposters zoals diegene met de stadskaarten maar ook de trouwposter met schetsen.

Huwelijksposter-foliedruk-2

Huwelijksposter-bruidspaar-goud-5

Voorbeeld van foliedruk

Om goed te laten zien hoe foliedruk eruit ziet heb ik een detailfoto genomen van willekeurige tekst gedrukt in zilverfolie, goudfolie en koperfolie. Hierbij is ook de structuur van het Tintoretto papier heel goed te zien. Wil je meer weten of het papiersoort? Bekijk dan even deze blogpost voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!