Het lekkerste seizoen van het jaar komt er weer aan, de zomer! De lente was tot zo ver prachtig met veel mooie dagen. Dat is ook de tijd dat wij thuis ontdekten dat onze tuin eigenlijk hopeloos is. De plekken waar de meeste zon overdag en ’s avonds komt, zijn de plekken waar we niet of nauwelijks kunnen zitten.

Dus, we gaan de tuin veranderen. Omdat we in een huurhuis wonen, willen we niet teveel geld er aan uitgeven en willen we ervoor zorgen dat we het naderhand ook weer mee kunnen nemen. We gaan daarom een vlonder bouwen, hier later meer over! Op de vlonder kunnen we dan lekker eten en ontspannen in de middag- en avondzon. Om de vlonder wat meer sfeer te geven wil ik graag een buiten vloerkleed gebruiken. Ook om je voeten niet pijn te doen aan het hout.

buiten-vloerkleed

buiten-vloerkleed buiten-vloerkleed

buiten-vloerkleed

buiten-vloerkleed

buiten-vloerkleed

buiten-vloerkleed

buiten-vloerkleed

Deze leuke en vooral vrolijke buiten vloerkleden zijn allemaal gemaakt van plastic. Op deze manier kun je het goed schoonhouden en er toch ook met je blote voeten op lopen. Ook met kinderen of bijvoorbeeld tijdens het kamperen is zo’n plastic vloerkleed ideaal!

Je kunt natuurlijk ook een stoffen vloerkleed buiten leggen. Als je het weer een beetje in de gaten houdt, dan kan zo’n kleed best lang buiten liggen zonder nat te worden. Gaat het toch regenen? Dan rol je hem snel op en zet je het kleed binnen.

garden-rugs

garden-rugs

Deze prachtige stoffen kleden hebben veel weg van een Kelim tapijt. Je kunt natuurlijk ook een mooi Perzisch tapijt ergens scoren en deze buiten leggen. Op zoek naar meer tuin inspiratie? Bekijk mijn Pinterest board eens voor leuke ideeën.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!