Verlichting in een interieur was ooit vooral functioneel maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Gelukkig maar, want een mooie lamp mag gezien worden! Lampen trekken altijd mijn aandacht, ik zou er elke maand wel eentje bij kunnen kopen. Als groot fan van Scandinavische interieurs en Industriële interieurs kijk ik vaak naar mooie eenvoudige lampen of juist industriële eye-catchers voor in ons huis. Ik werd een tijdje geleden benaderd door Straluma, een verlichtingsspecialist. Zij vroegen of ik een leuke blogpost over hun mooie lampen collectie wilde schrijven. Aangezien ze een enorme collectie lampen aanbieden en voor mij geheel nieuw waren, besloot ik dit te doen. Er staan immers ontzettend veel mooie lampen op hun website! Vandaag wil ik jullie een aantal mooie industriële tafellampen laten zien die ik als eye-catcher in mijn interieur zou gebruiken.

Stoere industriële tafellampen

Allereerst laat ik jullie een aantal mooie inspiratiebronnen zien die je zeker zult waarderen als je ook een liefhebber van industriële interieurs bent. Wat zijn eigenlijk de kenmerken / must-haves van een industrieel interieur?

  • Stoere verweerde materialen zoals hergebruikt hout of verweerd leer.
  • Industriële eye-catchers zoals fabriekskasten, lampen, tafels of stoelen.
  • Stoere tinten zoals grijs, zwart of bruin.
  • Robuuste materialen en vormen.

Mijn favoriete industriële tafellampen

Ben je op zoek naar een stoere industriële tafellamp voor op het bureau, een dressoir, een kastje, bijzettafeltje of vensterbank in huis? Bekijk dan mijn favorieten! Tafellampen zijn echte sfeermakers en mogen dus ook gezien worden in het interieur. Daarom vind ik het zo leuk om zo’n bijzondere industriële tafellamp op een mooi kastje te zetten naast een stapeltje tijdschriften, een mooie lijst met een stoere poster of gewoon als object. Zoals ik al zei verkoopt Straluma een groot aanbod lampen in allerlei stijlen. De volgende modellen zijn mijn favoriete industriële tafellampen..

Dankzij de mooie lampen maar ook de verlichtingsbron die je gebruikt, valt een tafellamp extra veel op in het interieur. De warme kleur van het licht, de bijzondere kooldraad lampen en de lampen zelf stelen de show! Bekijk alle industriële lampen zoals vloerlampen, hanglampen, spots en wandlampen hier.

Inspiratie afbeeldingen: Vosgesparis | Planete-Deco | 101recycledcrafts

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!