De nieuwste posters in de DesignClaudShop zijn de stadskaart posters in de interieur kleuren van A/W 2017-2018. De trendkleuren voor 2018 worden groen, blauw, mosterd/okergeel, oud roze en pastel groen. Sfeervolle kleuren die we in het nieuwe jaar gaan terug zien in alle interieurwinkels, bladen en websites. Daarom heb ik de stadskaart posters op deze nieuwe interieur kleuren aangepast. Voorheen waren ze alleen in het zwart en wit verkrijgbaar maar nu dus ook in sfeervolle andere kleuren. De stadskaart poster verandert direct in een geheel ander soort poster. Kijk maar eens mee… :-)

Stadskaart poster in sfeervolle interieur kleuren

De stadskaart posters geven een grafisch beeld van de stad met zijn belangrijkste wegen, water en straten. Snelwegen, provinciale wegen en belangrijke straten staan op de kaart. Ook de rivieren, meertjes, plassen en sloten staan op de kaart indien het mogelijk is i.v.m. de schaal van de tekening.

Een poster van een stad kan ook op aanvraag getekend worden. Bezoek de contact pagina voor meer info of stuur even een berichtje. Het tekenen van een stadskaart is geheel gratis.

De Utrecht poster in het blauw is een nieuwe toevoeging aan de categorie stadskaarten.

De New York poster in het pastel groen.

De New York poster in het geel.

De Rotterdam poster in het groen.

En de Rotterdam poster in het roze.

Elke stad is in het wit, zwart, roze, geel, groen, blauw en pastel groen verkrijgbaar in de DesignClaudShop. Staat de poster er niet bij, stuur dan even een mailtje via de Contact pagina.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!