Adverteren op DesignClaud

Ik wil je hartelijk bedanken voor je interesse in DesignClaud. Als je denkt dat jouw product of bedrijf overeenkomt met het esthetische en lezerspubliek van DesignClaud dan zou ik daar graag meer over horen en eventuele mogelijkheden om samen te werken bespreken.

Mijn werk is altijd professioneel en eerlijk, ik deel alleen artikelen, producten of bedrijven met mijn lezers waar ik ook zelf 100% achter sta. Stuur een email naar info {at} designclaud {punt} nl met een beschrijving van je product of merk om te zien of we samen een goede pasvorm kunnen bedenken om samen te werken.

Ik probeer graag nieuwe dingen uit, dus wees niet gevreesd als het product niet geheel lijkt aan te sluiten op DesignClaud.

Giveaways, Reviews en gesponsorde posts

Het is belangrijk voor ons bij DesignClaud om onze integriteit te behouden, dus als je geïnteresseerd bent in het promoten van een product door middel van een giveaway, review of gesponsord bericht dan kun je ons een e-mail sturen met eventuele details.

 

Meer informatie en de prijzen

Ben je geïnteresseerd in adverteer opties zoals sidebar advertenties, sponsoren, social media giveaways, gesponsorde berichten, reviews of link building voor je blog? Stuur ons een email voor meer informatie en eventuele prijzen.

 

Voorbeelden van sponsored artikelen

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!