Jeetje wat vliegt de tijd opeens. Over een week is het april.. en niet veel later is het al mei ;-) Nog maar 5,5 week totdat we voor 84 dagen naar Bali gaan. Ik heb er super veel zin in, maar ik vind het ook wel erg spannend! Want ja, vliegen met twee kleintjes hebben we nog nooit gedaan. Van al die honderden keren dat we in het vliegtuig stapten waren we altijd met z’n tweeën maar nu dus met z’n vieren. Poeh! Ik ben dus al flink op zoek naar verhalen van andere ouders die gevlogen hebben met een baby en een peuter, naar tips voor wat ik mee moet nemen in de handbagage, wat ik absoluut niet mag vergeten etc. Heel veel informatie!

Daarnaast wil ik ook graag het huis nog opruimen voordat onder onderhuurder erin komt. Alle persoonlijke spullen even aan de kant, alle kinderspullen naar boven en even goed poetsen. Genoeg te doen dus!

Spulletjes voor op reis

Ik ben al het e.e.a. aan het verzamelen voor Bali zoals zomerkleren voor de kids, handige spulletjes zoals zonnebrand, EHBO tasje, muggenspul etc. maar ook een aantal jurkjes voor mezelf waarin ik ook gemakkelijk kan voeden. Eerlijk gezegd vind ik dat nog wel een tegenvaller om een leuk voedingsjurkje te vinden voor in de zomer. Het aanbod is niet al te groot…

Ondertussen heb ik ook nog een aantal naai projecten die ik graag af wil maken voordat we gaan. Zo heb ik gisteravond een baby bloomer voor Jaya gemaakt en staat deze ook nog op de planning voor Sen. Daarnaast wil ik nog een tuinbroekje voor Sen maken en een simpel jurkje voor Jaya. Hopelijk ga ik het allemaal afkrijgen! :-)

Hee, tot gauw!

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!