Onze nieuwste aanwinst: de Hymer Camper!

by | nov 24, 2015 | Het Hymer Camper avontuur, Lifestyle, Wonen in een... | 2 comments

Na twee jaar reizen over de wereld en na 1,5 thuis te zijn hebben we weer wat nieuws in het vooruitzicht. We hebben een vintage ;-) Hymer camper gekocht! We kunnen natuurlijk weer niet stil blijven zitten want het veel in Nederland zijn geeft ons de kriebels. We gingen afgelopen lente al naar Denemarken om een beetje voor te proeven hoe Scandinavië eigenlijk is. Nou dat beviel heel erg goed! Het enige nadeel was dat het erg fris was tijdens de nachten in onze vouwwagen.

In Nieuw Zeeland reisden we twee maanden lang met een klein campertje en dat beviel erg goed. We kwamen daar de leukste mensen tegen met de mooiste voertuigen. Van kleine busjes voor een gezin van vier tot een grote touringcar omgebouwd tot woonhuis. Zo inspirerend en mooi om te zien! Daar ontstonden de kriebels voor een camper denk ik. Heerlijk rondreizen met je eigen huisje waar en wanneer je maar wilt.

Dit is hem dus, onze nieuwste aanwinst in de familie. Meet the one and only…. HYMER CAMPER! Hij heeft nog geen naam maar ik twijfel er niet aan dat deze snel zal komen. Het is een echte oude bak die gelukkig goed in orde is maar die ook nog wat opknapbeurtjes nodig heeft wat betreft het interieur. En dat is nou precies wat ik zo leuk vind, het interieur opknappen. Ik ben al meteen aan de slag gegaan op Pinterest om inspiratie beelden te vinden en vooral ook veel tips want we zijn niet de eerste die dit doen. In Amerika reizen er ontzettend veel mensen met een camper die ze zelf hebben opgeknapt. Als je een beetje goed zoekt, kom je de leukste en meest innovatieve ideeën tegen voor het interieur.

Zoals je ziet is de camper nogal bruin van binnen, dat komt echt op je af en maakt het interieur veel kleiner dan dat het daadwerkelijk is. Dus dat is punt #1: het interieur schilderen. Daarnaast zijn de gordijnen echt verouderd en lelijk van kleur, dus punt #2: nieuwe gordijnen of rolgordijnen maken. De kussens zijn ook niet meer heel erg modern dus die wil ik ook graag stofferen (als mij dat gaat lukken…), puntje #3 dus! En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik denk dat dit de eerste punten zijn die ik ga aanpakken.

Inspiratie voor het interieur van de Hymer camper

Op Pinterest kwam ik de leukste en gezelligste voorbeelden tegen voor het opknappen van camper interieurs. Ik heb al een board vol gepind met leuke afbeeldingen en Pinterest denkt nu dat ik helemaal in to the campers ben, want mijn homepage staat helemaal vol met suggesties voor camper interieurs. (Wat werkt dat Pinterest toch goed, zo verslavend!)

Lees je graag meer over wonen of reizen in leuke voertuigen/huizen etc? Kijk dan eens in mijn rubriek ‘Wonen in een … ‘ voor artikelen over wonen in een airstream, wonen in een bus, wonen in een caravan etc.

Binnenkort natuurlijk meer nieuws over ons nieuw rijdend huisje!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!