Een tijd geleden begon ik met het tekenen van posters van diverse steden in Nederland. Haarlem, Utrecht en Maastricht kwamen als eerste aan bod maar er volgden al snel nieuwe steden zoals Amsterdam, Rotterdam, New York City etc. Ik ben ontzettend blij met deze stadskaart posters omdat ze zo simpel maar ook heel stoer zijn! Daarnaast passen ze in elk interieur en hangen ze het mooist in een grote lijst.

Helaas hebben we zelf geen mooie grote wand of hoog plafond om een grote lijst op te hangen maar gelukkig heb ik een aantal mooie 3D beelden kunnen maken. Door deze 3D beelden krijg je een idee hoe de poster zou staan in een grote lijst. Maar ook in een kleiner lijstje aan de muur staat de poster erg gaaf natuurlijk.

Steden posters voor in het interieur

Of je nou een grote lijst ophangt aan de wand, op de grond plaatst of de poster met tape ophangt: het effect is super gaaf! Al zeg ik het zelf ;-) Zou je nou graag een poster van jouw geboortestad of land willen? Dat kan! Hier vind je meer informatie over het maken van een poster.

Kijk voor alle stadskaart posters of kijk eens bij de foto’s van tevreden klanten die een poster van DesignClaud kochten.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!