Het is een beetje stil hier op de blog. Om eerlijk te zijn ben ik niet 100% gemotiveerd om iets te schrijven. Stom he? Zo schrijf je 4 jaar achter elkaar non stop en dan opeens heb je er even geen zin meer in. Wat wel doorloopt zijn de posters die ik verkoop in mijn shop. De bestellingen gaan steeds beter en worden er steeds meer. Heel erg fijn en natuurlijk ook heel erg leuk want… ik kan nu steeds meer klanten vragen om mooie foto’s van hun interieur mét een DesignClaud poster.

De afgelopen tijd heb ik veel leuke foto’s binnen gekregen en die wil ik graag met jullie delen. Je kan ze allemaal terugvinden op mijn Tevreden Klanten pagina maar hier komen er alvast een paar!

Allemaal geheel andere kinderkamers qua stijl, formaat en sfeer maar ze zijn stuk voor stuk heel gezellig en knus. Van een zwart wit kinderkamer naar een pastel kinderkamer, een DesignClaud poster schijnt in elke type kinderkamer te passen!

Ik vind het ontzettend leuk om te zien waar de posters terecht komen nadat ze besteld zijn, dus alle klanten die foto’s hebben gemaild: super bedankt!

Liefs, Claudia

 

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!