Nieuw & fijn: Bamboe kleding & items voor mama!

by | dec 15, 2015 | Het dagboek van een moeder, Lifestyle | 0 comments

Sinds dat we de camper hebben gekocht ben ik op zoek naar leuke spulletjes voor erin. Ik stuit op de gekste dingen die mij wel leuk lijken zoals hangers voor plantjes (“Gaan we plantjes in de camper ophangen?!”) of leuke opbergmandjes, spiegels, memo bordjes en super cool servies. Daarnaast ben ik een tijdje geleden ook weer begonnen met yoga (na 2 jaar niks doen..) en was ik op zoek naar comfortabele kleding. Kortom, ik was aan het surfen naar van alles en niks. Je kent het wel, de ene verleiding na de andere en uiteindelijk doe je helemaal niks. Een tijdje geleden werd ik geattendeerd op bamboe kleding door een vriendin en daarvoor viel me op dat moment een e-mail op die binnenkwam. Een mailtje van Bamboo Daddy of ik graag een paar producten van ze zou willen testen en beoordelen. Het ligt niet helemaal in het straatje van DesignClaud maar wel in mijn persoonlijke ‘straatje’ zoals je hierboven las.

Materialen en producten van natuurlijke oorsprong klinkt mij altijd goed in de oren. Daarnaast laat bamboe mij ook aan de tijd in Bali denken, waar ik dus ook 3 maanden lang full time yoga deed. Ik vind het heerlijk om yoga te doen maar ik moest gewoon weer even een trap onder mijn kont hebben om ook weer eens echt te gaan. Ken je dat?

De webshop Bamboo Daddy staat vol met bamboe kleding voor vrouwen waaronder ook yoga kleding! Heerlijke comfortabele broeken en shirts, truien, sokken en nog veel meer. Na een tijdje rond gesurft te hebben besloot ik warme bamboe sokken te en twee hamam doeken (voor in de camper en voor als we naar de sauna gaan) te nemen.

Anyway, toen ik ze thuis kreeg was ik blij verrast! Wat een heerlijke zachte kwaliteit is bamboe. Ik had wel verwacht dat het fijn zou aanvoelen maar dit is wel echt lekker zacht.

Kleding die goed is voor het milieu, het is bijna Cradle2Cradle. Lees hier meer over de voordelen van bamboe kleding.

Voordelen van bamboe kleding?

Ik ben wel benieuwd naar de voordelen van bamboe kleding maar sinds ik de sokken en de hammam doeken thuis heb, heb ik zelf al een aantal voordelen ervaren. Zo voelt het ontzettend zacht en lekker aan. De sokken houden zich super goed in de was en zelfs ook in de droger. Het krimpt niet! De stoffen stralen luxe uit en het behoudt zijn kleur na het wassen. Ideaal dus in een huishouden met kids, het kan gewoon mee in de dagelijkse was. Tenslotte is het ook nog eens hypoallergeen en antibacterieel.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!