Ken je ze, baby bloomers? Het zijn ontzettend handige broekjes voor baby’s en peuters voor over de luier. Dus in plaats van een onderbroekje, doe je een bloomer over de luier in de zomer. Dat ziet er wel zo leuk uit toch? Jaya draagt nog luiers (het zindelijk worden hebben we uitgesteld tot in Bali) dus een leuke baby bloomer kan ze wel gebruiken! Sen die moet nog even wachten met zindelijk worden dus hij krijgt binnenkort ook een baby bloomer voor om zijn kontje ;-)

De baby bloomer

Ik kocht het patroon op Etsy omdat ik nergens echt een leuke bloomer kon vinden. Een eenvoudig patroon met tekst en uitleg erbij voor €5. Prima toch? Ik ging aan de slag met okergeel stof, garen en twee verschillende breedte elastiek. Het brede elastiek van ongeveer 3 cm heb ik gebruikt als taille elastiek en het smallere elastiek voor bij de beentjes.

Ik ben heel blij met het eindresultaat! Er zijn een aantal puntjes die ik bij de volgende bloomer anders zou doen zoals het dichtnaaien van de opening waar het elastiek naar binnen gaat. Maar ook iets minder groot het stof knippen want nu zit er aan de binnenkant veel stof. Dit kwam doordat ik in de war was met het patroon.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs, Claudia

 

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!