De woonkamer staat sinds vorige week lekker vol met plantjes van Tuincentrum.nl. Nog niet gezien? Ik schreef er hier een post over. Maar nu er zoveel mooi groen bij ons thuis staat, wil ik nog meer groen ;-) Ik zag laatst leuke kleine potjes met plantjes en dat liet me denken aan de leuke wanddecoraties die ik een tijd terug had gezien. Want planten zijn niet alleen leuk op een kastje, tafeltje, kast of op de grond. Planten zijn ook leuk aan de wand! Deze plantjes aan de muur stelen echt de show in het interieur!

3x Plantjes aan de muur

De eerste leuke plantjes aan de wand zijn deze lieve potjes van Studio Antal. Een super eenvoudige manier om plantjes aan de muur te hangen. In dit pakket zitten drie potjes en drie houten ringen waarin de potjes passen. Hartstikke leuk voor cactussen!

Het tweede exemplaar die ik ook erg leuk vindt voor aan de muur is deze moderne houten planten bak van Oitenta. Deze plantenbak is speciaal gemaakt en geïmpregneerd voor het gebruik van planten. Een super leuk idee! Misschien ook wel een leuke DIY als je de binnenkant met plastic bekleedt?

De laatste potjes voor aan de muur zijn deze vijf betonnen potjes van M Dex Design. Ze zijn alle vijf gemaakt in verschillende formaten. Perfect voor die leuke mini plantjes die zo schattig zijn!

Dat waren de leuke potjes en bakken voor aan de muur! Ik hoop dat er wat moois voor je tussen zat of een leuk idee waar je iets mee kan. Hoe dan ook zijn plantjes aan de muur weer eens wat anders. Het is vernieuwend en lekker fris! Daarnaast kunnen ze overal opgehangen worden waardoor je donkere of saaie hoekjes opfleurt.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!