Hihi, ik geloof dat de hormoontjes weer bezig zijn hier hoor… Ik ben weer online aan het shoppen voor onze kleine jongen die we over ongeveer 11 weken verwachten. Met Jaya had ik hier de laatste maanden ook erg veel ‘last’ van ;-) Ik stuitte vandaag op een PRACHTIG (jaaa hoofdletters) wiegje/mand voor de baby. Echte beauties die ik met jou moet delen!

De wiegjes/manden van Design Dua zijn handgeweven in Ghana en zijn het perfecte cadeau voor een kers verse moeder, een babyshower of als kraamcadeautje. Het is niet alleen een heel erg mooi item, het is ook nog eens erg praktisch.

Toen ik net bevallen was van Jaya merkte ik dat ik ontzettend slecht sliep samen met haar op 1 kamer. Ik werd van elk zuchtje wakker en sliep hierdoor heel slecht. Hierdoor sliep Jaya al snel op haar eigen kamertje. Maar als je nog in de fase er tussen zit dan is zo’n mand ontzettend handig! Zeker wanneer het warm is, je baby even in een andere kamer moet slapen of wanneer jij bezig bent met je andere kind, dan is dit handige mandje een uitkomst. Een veilige plek voor de baby om te kunnen slapen!

Daarnaast kan je de mand ook overal mee naar toe nemen. Niet alleen voor logeerpartijtjes ergens anders maar ook wanneer je ergens lekker buiten wil ontspannen. Wanneer de baby eruit gegroeid is kan de mand gebruikt worden als opbergmand voor speelgoed of bijvoorbeeld als wasmand! Een prachtige eyecatcher voor in huis.

Foto’s via Babyccino.com

Kijk ook eens op de website van Design Dua voor de inspirerende foto’s.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!