Sinds kort staan er weer een aantal nieuwe posters in de shop, namelijk maan posters. Ik ben een super groot fan van waterverf posters en ik vond dat deze bijzondere minimalistische posters niet mochten ontbreken. Het nieuwe jaar breekt binnenkort weer aan, er komen weer nieuwe interieur trends en we willen ook wel weer eens iets anders toch? Vandaar deze bijzondere maan posters in vier verschillende kleuren.

Minimalistische posters: Een maan poster voor in het interieur

Daarnaast heb ik ook een poster met de verschillende maanstanden gemaakt. Een bijzondere poster in het zwart wit en grijs voor aan de muur! Deze poster geeft weer een geheel ander effect dan de vier maan posters. Overigens staat op elke poster in het klein aan de onderkant “de maan” geschreven in een simpel en eenvoudig lettertype.

Het is weer eens iets anders dan tekst posters, quote posters of een kerst poster ;-) Ik hoop dat jullie ze mooi vinden! Kijk voor meer grafische posters in de shop.

Hoe decoreer je een interieur met een poster?

Voor sommige is het decoreren met poster nog geheel nieuw waardoor je geen idee hebt waar je de poster zal ophangen, welke je moet kiezen en hoeveel je er kiest. Ga je voor één grote poster? Of juist meerdere kleinere posters? Om je een beetje meer inspiratie te geven heb ik een aantal voorbeelden gezocht. Deze voorbeelden laten heel mooi zien hoe een poster het interieur kan verrijken.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!