Ken je de winkel Anthropologie? Ik kwam deze winkel voor het eerst tegen in Los Angeles een aantal jaren geleden. Ik keek mijn ogen uit! Zoveel moois was er te zien, zoveel leuks om te kopen maar het meest indrukwekkende was dat alle producten op zo’n mooie en inspirerende manier tentoongesteld werden. Sindsdien volg ik hun website nauwlettend en kijk ik online mijn ogen uit. Als je via de Britse website besteld dan zijn de verzendkosten maar 5 euro! Dus let goed op dat je de juiste webshop opent.

Mijn favorieten van Anthropologie

Sindskort hebben ze weer een nieuwe collectie boordevol kleuren, texturen en materialen. Dit zijn mijn favorieten voor komend seizoen.

Afbeeldingen: via Anthropologie

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!