Mijn favoriete Snowboard Outfit met Duifhuizen tassen & koffers: North Face Duffel Bag

by | jan 26, 2016 | Het dagboek van een moeder, Lifestyle | 2 comments

Jaaa.. Over een paar weken is het dan zo ver: Wintersport! De laatste keer dat ik ben gaan snowboarden was in Japan (ook niet heel vervelend ;-)) in 2013. Het wordt dus tijd om weer op de plank te gaan staan! Dit keer is het iets anders want we hebben natuurlijk Jaya. Aangezien ze nog veel te klein is om mee op wintersport te gaan, en er ook daadwerkelijk iets aan te hebben, hebben we besloten om 5 dagen te gaan en haar thuis te laten bij haar opa’s en oma’s. Best wel een dingetje hoor, want als ik er nu al aan denk om haar achter te moeten laten voor VIJF!!!!! dagen dan springen de tranen in mijn ogen. Pff, ik hoop maar dat ik het leuk ga hebben in Oostenrijk. Aangezien ik al een aantal jaren niet geboard heb én de laatste keer in Japan was in een outfit van iemand anders, heb ik eens even de perfecte snowboard outfit samengesteld. Dit zou wel één van mijn droomoutfits zijn. Ik zou er overigens nog 6 kunnen maken want er is zoveel moois te koop!

 

Mijn must-haves voor een wintersport zijn:

 • Een snowboardhelm (board ik al zeker 10 jaar mee, super fijn, lekker warm én natuurlijk veilig!)
 • Een goeie en warme broek die tegen een stootje kan. Als snowboarder zit je veel op je kont :-)
 • Lekkere thermo legging en een thermo shirt.
 • Goeie sokken!
 • Een leuke en warme trui. Hij moet ook leuk zijn want als je met de Apres-ski de jas uitdoet, dan wil je wel een gave trui aan hebben toch ;-)
 • Een jas met sneeuwvanger zodat er geen sneeuw in je broek terecht komt. Daarnaast heeft mijn jas ook van die verlengstukken bij de handen die je om je duimen kan trekken. Ook hier kan dus geen sneeuw in komen!
 • Daarnaast zijn accessoires zoals waterdichte handschoenen en een goeie sjaal ook heel fijn.
 • Op mijn helm zit overigens een skibril want zonder board ik liever niet.
 • Mijn snowboard is van Forum (ook al 10 jaar oud maar ziet er nog goed uit!) en mijn schoenen horen daar ook bij.
 • Bindingen zijn dan weer van Burton. Ik ben een paar jaar geleden geswitcht van Flow bindingen naar Burton strap bindingen, veel beter controle over mijn board!
 • Een dagrugzak voor noodzakelijke spulletjes zoals een repareer setje, flesje drinken, iets te eten, zonnebrand etc.

Nog meer belangrijks…

Wat ik nog meer belangrijk vindt als ik op wintersport ga, is dat ik een goeie tas voor mijn spullen en een goeie tas voor mijn snowboard bij me heb. Niks is vervelender dan door de sneeuw ploeteren met een goedkope tas die kapot gaat! Dus.. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een North Face Duffel Bag maatje L uitzoeken om te reviewen. Mijn droomtas! Ik heb al een mooie schoudertas van North Face maar dit was toch wel mijn ultieme stoere sporttas om te hebben. Waarom? De tassen van North Face zijn super sterk, gemaakt van kwalitatief en sterk materiaal en ik vind ze er wel gaaf uitzien! Het is niet echt typisch een vrouwentas maar wanneer je op wintersport gaat of bijvoorbeeld op road trip of wereldreis, dan is deze tas echt super ideaal. Het fijne aan deze tas vind ik dat je hem als rugzak kan dragen maar dat alles er als een gewone tas inzit. Hiermee bedoel ik dat je de tas gewoon neerlegt en je er goed doorheen kunt zoeken. Met een backpack bijvoorbeeld, moet je alles eruit halen om het onderste uit de tas te krijgen. Mega irritant!

Een paar stoere features van deze tas zijn bijvoorbeeld:

 • Hoofdvak met ritssluiting
 • Een extra zijvak met ritssluiting
 • Een gaasvakje in het hoofdvak
 • Vier handvatten
 • En verstelbare schouderbanden (mijn favoriet want ik vind het vreselijk om met 1 band te moeten slepen).

In Maart gaan we naar Oostenrijk dus dan ga ik de tas op de proef stellen! Ik twijfel er niet aan dat de tas er zeker tegen kan om op wintersport te gaan met mij ;-) Dus een update volgt snel! Oh en PS: ik heb ook alvast een leuke rugzak voor Jaya uitgekozen! Ideaal voor haar spulletjes als ze naar het kinderdagverblijf gaat :-) Ik koos deze vrolijke Herschel rugzak bij Duifhuizen tassen & koffers. Ook deze ga ik snel uitproberen! Keep u posted ;-)

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!