Heb je de nieuwste en leukste kleurtjes voor het nieuwe zomerseizoen al gespot? Ik kan niet wachten totdat het weer wat warmer wordt. Het zonnetje lekker aan het schijnen, een fijn temperatuurtje en vooral geen kou en regen. Ik ben er nu wel een beetje klaar mee. Gelukkig kun je de lente al in huis halen door narcissen en andere mooie lente bloemen te kopen, dat maakt een regenachtige dag toch nog goed. Met een nieuw seizoen komen er ook nieuwe trends op het gebied van mode, interieur stijlen en kunst. Wat betreft de mode ben ik eigenlijk al best wel tevreden met wat ik tot nu toe gezien heb. Veel warme en zachte kleuren zoals roze, oranje en mint. Veel pasteltinten maar natuurlijk ook knal kleuren, als je daar behoefte aan hebt. Het leukste en meest gewilde item voor mij op dit moment is de New Balance 996 sneaker voor de zomer. Een super leuke en vrolijke schoen met de perfecte kleuren!

Als kersverse mama deze zomer heb ik natuurlijk wel stappers nodig die goed zitten en lekker lopen. Ik moet immers die extra kilo’s er vanaf krijgen ;-) De New Balance schoenen zijn zo leuk dat ik er een bijpassend mood board bij heb gemaakt. Het mood board geeft heel goed weer hoe de kleuren terugkomen in allerlei stromingen. Mode, kunst en interieur komen hier samen!

New-Balance-Pink

Heerlijk, die zachte roze tint samen met pastel oranje. Een combi die ik niet zo snel had gemaakt totdat ik deze schoen zag. Ontzettend leuk! Ik zie mezelf al lopen achter de kinderwagen op deze mooie sneakers.

new-balance-996-roze-211149011-2

Deze New Balance 996 zijn ook verkrijgbaar in het mint groen. Dat maakt de keuze iets lastiger, want welke zijn nou het leukst? Eigenlijk beide, maar goed dat is natuurlijk een beetje overdreven om twee paar schoenen te kopen ;-)

NB-Green

new-balance-996-groen-211189008-2

Pastel kleuren in de zomer van 2015

Mood-Board-Roze-Oranje

Het mooie van pastel kleuren is dat je het heel mooi kunt combineren met fellere kleuren. Pastel roze en oranje kun je heel mooi aanvullen met een fellere kleur roze. Hierdoor krijg je iets meer pit! Je ziet dat kleuren dus vaak terugkomen in mode maar ook terug te vinden zijn in meubilair, interieur stijlen en materialen. Vaak komt een trend vanuit een andere stroming over gewaaid naar bijvoorbeeld de mode of interieur. Alles hangt met elkaar samen en maakt deel uit van een groter geheel, namelijk trendvorming.

Mood-Board-Roze-Oranje-01

Ben jij een sneaker liefhebber? Dan kan ik jouw advies gebruiken! Welke zou jij kiezen? De roze of de mint groene New Balance sneaker?

Kijk voor meer leuke New Balance sneakers en vele andere zomer schoenen eens op MooieSchoenen.nl

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!