Daar is het dan, het zwangerschapsverlof. Vanaf a.s. maandag hoef ik niet meer te werken en mag ik lekker relaxen. Zo ver dat dan kan met een energieke peuter ;-) Aan het begin van deze zwangerschap, toen de misselijkheid al heel vroeg kwam opzetten, keek ik uit naar deze weken. Want als ik 36 weken zwanger zou zijn, dan zou ik tenminste van die misselijkheid af zijn haha. Gelukkig klopt dit dan ook maar je krijgt er wel weer andere dingen bij. Och ja, het hoort erbij toch? Je hoort mij niet klagen dat ik loop als een eend, dat ik elke 5 minuten naar het toilet moet of dat ik zo wat mishandeld wordt binnen in mijn buik ;-)

de-laatste-weken-met-zn-tweetjes-03

Nu het verlof dan officieel begonnen is (de UWV uitkering is er ook voor zzp’ers! Jippie!) besef ik me ook dat de komende weken de laatste zijn dat we met z’n drietjes zijn. De komende weken zullen de mama dagjes alleen nog maar specialer worden want straks is er geen volledige aandacht meer voor haar maar zal ze mama moeten delen op onze mama-jaya dagen. Dan worden het mama-jaya-baby dagen… Oh jee, en hoe zal dat gaan? Een mooie uitdaging! We laten het maar gewoon op ons af komen want tja, er zijn zoveel moeders die dit doen en kunnen, dus waarom zou het hier niet lukken toch.

de-laatste-weken-met-zn-tweetjes-05

Ik zal in principe lekker stoppen met werken maar ondanks het verlof vind ik het toch leuk om een beetje met mijn werk bezig te zijn. Echt loslaten is te moeilijk… Dus zo lang het gaat, zit ik nog wel artikelen te schrijven voor MakeOver.nl en TheStyleBox.nl of posters in te pakken voor Amazon en Bol ;-)

de-laatste-weken-met-zn-tweetjes-01

de-laatste-weken-met-zn-tweetjes-02

De laatste week voor het verlof

Deze week was het gelukkig weer wat lekkerder weer waardoor we lekker naar buiten konden. Blaadjes zoeken, poesjes aaien en van de zon genieten. Allemaal rondom huis, heerlijk! Jaya vindt het ook super leuk om te tekenen, stiften en schilderen dus hier worden vaak de knutselspullen uit de kast gehaald. Daar wordt mama super blij van!

de-laatste-weken-met-zn-tweetjes-06

Het kinderkamertje is helemaal af, heb je het al gezien? Ik schreef er laatst een hele leuke post over die je hier kunt vinden. De komende week staan er leuke dingen op de planning zoals: shoppen met mijn moeder, even naar de Ikea ( ja maar eventjes want zo lang door die hele winkel lopen dat is een slecht idee!), yoga, naailes (wekelijkse cursus), een high tea en een pedicure. Heerlijk! Die voetjes lekker laten verzorgen want daar kom ik nu toch niet meer zo goed bij hoor :-)

de-laatste-weken-met-zn-tweetjes-04

Tot volgende week met een klein nieuw verslagje!

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!