De herfst komt er weer aan, meestal gepaard met regen, wind en kou. Niet het leukste wat de herfst ons kan bieden daarom wordt het weer eens tijd om het gezellig te maken binnenshuis. Ik ben al een beetje begonnen met kleurrijke decoratie in onze keuken. We wonen in een huurhuis dus grote veranderingen pas ik meestal niet toe, maar variëren met decoratie kan dan des te beter.

Ik hou van leuke schalen, borden en planken in de keuken. Het is ook een leuke manier om je keuken meer sfeer te geven. Deze houten plank werd gemaakt door mijn vader en de ijzeren borden komen van de kringloop.

De glazen decoraties kocht ik bij Søstrene Grene in Groningen en de pompoen komt uit eigen tuin! Het stapeltje schalen en kommetjes komt van ons servies dat we in Vietnam kochten en opstuurden naar Nederland. Ik kijk er elke dag met veel plezier naar.

In de herfst mag je decoreren met kleuren omdat het buiten ook alleen maar kleurrijker wordt. De bladeren veranderen in zo’n prachtige warme kleuren die je binnen ook graag ziet.

Ik hou wel van een beetje herfst in huis maar je zult bij ons nooit echte herfst decoraties terug vinden. Dat vind ik iets té decoratief. Een pompoen doet al genoeg ;-)

Geniet van dit prachtige seizoen! Hopelijk krijgen we veel mooie dagen met een warm zonnetje zodat de kleuren mooi uitkomen.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!