Kindvriendelijke villa in Bali

by | feb 24, 2016 | Indonesië, Interieur en Design, Interieur Inspiratie, Zuid Oost Azië | 0 comments

De zomervakantie zit er weer aan te komen! Tijd om na te gaan denken over waar we naar toe gaan dit jaar, als je dit niet al gedaan hebt.. Twee jaar geleden waren we in Bali waar we drie maanden hebben gewoond. Een heerlijke tijd hebben we daar gehad, mede dankzij de leuke mensen die we daar ontmoetten, het lekkere eten, het prachtige landschap en de lieve locals! Het is dus echt een aanrader om naar Bali te gaan. Ik zou vooral het toeristische centrum (Kuta) van Bali meteen skippen, want daar vind je echt niks bijzonders. Deze villa bevindt zich in Umalas, een gebied waar veel expats verblijven. Het is er rustig maar de drukte van Seminyak is wel dichtbij.

Kleurrijke kindvriendelijke villa in Bali

De eigenaren van deze mooie villa zijn de designers van het bekende merk Mister Zimi. Dat kun je ook wel zien aan de stoffen die gebruikt zijn in het interieur van de villa. De villa is kindvriendelijk omdat er bijvoorbeeld een glazen hek rondom het zwembad staat en er is een grote tuin aanwezig. De villa kan overigens ook gehuurd worden met twee koppels.

De manager van de villa komt elke dag even langs en kan ook boodschappen voor je halen. Haar man werkt ook als chauffeur, indien je dit nodig zou hebben, en zij kan ook op de kids passen. Ideaal toch?

Kortom, een prachtige plek om even van je vakantie te genieten! Je kunt deze mooie kindvriendelijke villa in Bali boeken via AirBnB.

Veel vakantieplezier!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!