Een tijdje geleden kreeg ik de kans om een mooie wereldkaart van Wereldkaarten.nl uit te zoeken. Als wereldreiziger zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen ;-) Maar aangezien onze woonkamer al behoorlijk vol hangt en ik nog op zoek was naar iets speciaals voor in Jaya’s kamer, koos ik een kinderwereldkaart. Het leuke aan kinderwereldkaarten is dat het net wat vrolijker is en daarbij kunnen ze er ook nog veel van leren! Er is enorm veel keuze voor wereldkaarten op de kinderkamer maar ik koos uiteindelijk voor de Wereldkaart met Dierenrijk van wereldkaarten.nl! De kaart kan op verschillende ondergronden gedrukt worden zoals op hout, canvas, aluminium, als poster of op plexiglas. Een tijdje geleden had ik al vakantie foto’s op plexiglas laten drukken, dus koos ik weer voor dit mooie materiaal. Het mooie van foto’s op plexiglas is dat het er heel kwalitatief uitziet. Het gaat ook langer mee en kan niet zo snel verkleuren zoals bijvoorbeeld canvas.

Een kinderkamer met een wereldkaart

Doordat ik deze gave wereldkaart ontving moest ik ook weer eens met een kritisch oog naar Jaya’s kamertje kijken. Omdat we hier niet meer heel lang blijven wonen is dat er een beetje bij ingeschoten. Daarnaast heb ik me de laatste maanden vooral op Sen zijn kamer gericht waarvan ik ook nog wat foto’s zal laten zien.

Ik richtte haar plankjes opnieuw in en haar commode die nu dient als boekenkastje. Ook hing ik de mooie wereldkaart op plexiglas op boven haar commode. De kleuren matchen super goed met de kleuren van haar kamertje, namelijk groen, geel en blauw.

De jongenskamer van Sen

De jongenskamer van Sen is nog uitgebreid met een leuke naam slinger! Sen slaapt nog lekker bij ons op de kamer dus zijn kamertje is niet in gebruik maar zodra hij oud genoeg is zal hij lekker slapen in het bedje dat zijn opa voor hem heeft gemaakt!

Bekijk alle wereldkaarten eens op de website van Wereldkaarten.nl voor meer informatie!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!