Ik heb weer leuk nieuws om met jullie te delen want… ik heb weer een nieuw soort product aan mijn assortiment toegevoegd. Namelijk: kinderfeestje uitnodigingen! Ik zat laatst te zoeken naar leuke, en vooral hippe, kinderfeestje uitnodigingen maar het enige dat ik tegenkwam waren Walt Disney figuren en andere cartoons. Misschien vindt Jaya dat op den duur wel leuk maar mama is er niet zo kapot van ;-) Tijd dus om zelf hippe uitnodigingen te maken. Eenmaal met het idee in mijn hoofd kon ik natuurlijk niet stoppen en heb ik er direct 6 ontworpen en besteld bij de drukker. Ondertussen liggen er al 2 soorten op voorraad bij Bol.com en komen er nog 4 andere soorten aan. Shop de kinderfeestje uitnodigingen nu in mijn shop.

6x kinderfeestje uitnodigingen van DesignClaud

   

 

Een paar impressies van de echte kinderfeestje kaartjes

Dit zijn 2 van 6 ontwerpen als gedrukte kaartjes! Ze worden verzonden in een setje van 10 stuks in een papieren zakje met een mooie DesignClaud sticker erop ;-) Er zitten geen envelopjes bij de kaarten. Ze passen in een standaard A6 envelop maar zijn ook leuk om zo weg te geven aan vriendjes en vriendinnetjes.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!