Geen zin in een echte kerstboom dit jaar? Wil je eens iets anders? Dan is een houten kerstboom een leuk alternatief voor jouw interieur. Er zijn zoveel verschillende houten kerstbomen te vinden die je allemaal op geheel andere wijze kunt versieren. Sommige hebben niet eens veel versiering nodig omdat ze er zelf al zo mooi uitzien.

De mooiste houten kerstboom…

Welke houten kerstboom is nou het leukst? De volgende voorbeelden van houten kerstbomen mogen zeker gezien worden in jouw huisje!

houten-kerstboom-1

Deze minimalistische houten kerstboom is gemaakt van een paar latten en blokken. Super simpel en gemakkelijk in elkaar gezet. De theelichtjes op de uiteindes van de latten geven de boom nog meer sfeer. Gemaakt door VTwonen.

houten-kerstboom-2

Je hoeft natuurlijk geen nieuwe latten te gebruiken voor een houten kerstboom. Je kunt ook oude takken gebruiken zoals ze gedaan hebben bij deze kerstboom. Iets minder modern en strak maar des te gezelliger! Gemaakt door homedit.com.

houten-kerstboom-4

Als je nog ergens oude pallets hebt liggen kun je die ook goed gebruiken voor een houten kerstboom. Deze boom werd gemaakt door poligom.com.

houten-kerstboom-5

Een houten kerstboom kan ook wat kleiner zijn zoals dit schattige boompje. Gemaakt door notonthehighstreet.com.

houten-kerstboom-9

De website itsoverflowing.com maakte deze leuke kerstboom met lampjes. Altijd leuk voor in de gang als extra toevoeging aan je interieur. De kerst ornamenten zijn gemaakt van steigerhout.

houten-kerstboom-7

Een ander leuk idee is om een paar goedkope hout platen te nemen en hier de vorm van een kerstboom uit te zagen. Zo kun je ook voor elke kinderkamer een klein boompje maken. Deze boom is te vinden op pikkuvarpunen.blogspot.com.

houten-kerstboom-8

Tenslotte vind ik deze verzameling van houten kerstbomen heel bijzonder. Wederom een heel simpel idee maar o zo leuk! Gemaakt door linnes.nl.

Voor wat voor een boom ga jij dit jaar? Een echte of een houten kerstboom? 

Of…. Decoreer het kerst interieur met kerst posters!

Het interieur decoreren met kerst kan ook op veel andere manieren zoals met kerst posters!  In de shop vind je heel veel leuke kerst posters in diverse kleuren zoals zwart met wit, rood, groen en noem maar op! Hier zijn een aantal voorbeelden

Kijk in de shop voor meer leuke kerst posters, kinderkamer posters, interieur posters en noem maar op!

Je kan ook een gratis cadeaupapiertje downloaden die je thuis zelf kan printen, helemaal in de kerst sfeer! Lees hier meer..

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!