Warm blijven en ook genieten van de koele buitenlucht. Met een buiten jacuzzi kan dat! Het is een heerlijke plek om te ontspannen, zowel in de zomer als in het najaar. Met deze tips maak je je jacuzzi klaar voor de koudere dagen. Zo hoef je de spa binnenkort nog niet op te bergen en geniet je het hele jaar door van je jacuzzi.

jacuzzi

Benodigdheden

1. Jacuzzi cover
2. Thermische deken

Tips om je jacuzzi klaar te maken voor de herfst

Tip 1

Als het ’s avonds al wat kouder wordt, is het slim om je jacuzzi op “Auto Heat” te zetten. Deze instelling zorgt ervoor dat het water in je spa automatisch verwarmt als de temperatuur buiten daalt. Het water wordt op die manier niet koud en kan zo geen schade veroorzaken. Beschikt je jacuzzi niet over de automatische optie? Stel dan je thermostaat in op “High” en de timer op 15 minuten per uur.

Tip 2

Gebruik je je spa niet? Draai dan de lucht jets dicht. Als het buiten koud is, circuleren deze jets de koude lucht in het warme water. Je spa verbruikt dan meer energie om het water op temperatuur te houden. Vergeet niet om de jets weer aan te zetten als je de jacuzzi gaat gebruiken.

Tip 3

Slim is het om een thermische deken voor je jacuzzi te installeren. Deze deken drijft op het warme water en zorgt zo voor extra isolatie. De temperatuur wordt op die manier beter behouden. Ook is een deksel of cover, voor als je de jacuzzi niet gebruikt, een must.

Tip 4

Wordt het echt heel koud? Controleer dan regelmatig het waterniveau. Als het waterniveau onder de pomp staat, kan je spa namelijk beschadigen.

Tip 5 

Ga je je spa niet in het najaar gebruiken? Haal dan het water eruit en zet de spa op een beschutte plek.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!