Elke wand in onze woonkamer is gevuld. Overal hangt wel iets. Een aantal lijsten, een spiegel, een poster, maskers uit Afrika die Bas zelf gekocht heeft daar, en rieten hoeden. Een tijd geleden voegde ik daar nog iets nieuws aan toe, namelijk een mooie wereldkaart op plexiglas voor in de kinderkamer. Een wereldkaart kan ook in de woonkamer hangen maar ik koos een speciale kinderwereldkaart van Wereldkaarten.nl. Hetzelfde bedrijf heeft ook de website CanvasCompany waar je allerlei mooie fotoproducten vindt zoals foto op canvas van CanvasCompany.nl of een canvas in baklijst. Een baklijst geeft een canvas een luxere uitstraling en zorgt ervoor dat het product echt af is. CanvasCompany benaderde mij een aantal weken geleden voor een nieuwe samenwerking. Ik koos een canvas in baklijst op A3 formaat voor een foto van onze family shoot in maart 2017. Een shoot waarvan ik nog meer foto’s wil laten afdrukken maar toch even moet wachten totdat we een nieuw huis hebben gevonden (met meer ruimte!).

Het resultaat van de foto op canvas in baklijst

Ik probeer de laatste tijd ons interieur langzaam om te toveren tot een wat natuurlijker interieur met naturel kleuren en natuurlijke materialen. Daarom koos ik voor een blanke baklijst met een foto waarin ook veel natuurlijke kleuren te zien zijn.

 

Ik vind het leuk om de foto op canvas op het plankje boven de bank te zetten. Hier staan ook de namen Jaya en Sen en er hangt een souvenir uit Bali. Een klein altaartje zeg maar. Het lijkt mij ook erg mooi om bijvoorbeeld nog een aantal foto op canvas in baklijst te bestellen en deze naast elkaar te hangen tegen een grote lege wand (die we niet hebben ;-)). Dan zou ik van deze fotoshoot nog twee foto’s laten drukken en ze met z’n drieën ophangen.

Kijk ook eens naar de foto’s op plexiglas die ik liet drukken hier. En natuurlijk naar de website van CanvasCompany.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!