Het begon allemaal met het pimpen van onze Hymer camper een jaartje geleden. Het lijkt een hele klus maar als je er een paar dagen voor neemt, dan valt het reuze mee. Met goed materiaal, alle ruimte en een beetje goed weer (of een loods/garage) kom je al een heel eind. Spijt van het opknappen van de camper (die we nu te koop hebben staan) heb ik niet, ik heb er alleen maar van geleerd.

Een paar weken geleden hebben we een oude Burstner caravan gekocht uit 1979. Gewoon om eens uit te proberen hoe ons dat bevalt. Gelukkig is het interieur van de camper voor het grootste gedeelte al wit, dus hoef ik me daar al niet aan te storen ;-) Maar ja, de kriebels zijn er wel weer om deze ook op te knappen. Maar goed, eerst eens op vakantie met de caravan. Oh en daarna nog even bevallen ;-). Dus een plan voor volgend jaar! Maar inspiratie opdoen kan altijd toch?!

Dit is het interieur van ons caravannetje

Er kan genoeg geklust worden aan deze caravan, dat is zeker. Maar hoe pak je dat aan? Ik heb tijdens het klussen twee hele leuke boeken gekocht van Caravanity waaruit je allerlei leuke ideëen kunt halen. Maar online vindt je natuurlijk ook ontzettend veel. Zoals de volgende voorbeelden…

Inspiratie voor het pimpen van een caravan

 

Ik ga nog even verder zoeken naar inspiratie voor het pimpen van de caravan..

Kijk ook eens op de website van Caravanity voor meer ideëen en vooral veel tips!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!