Wanneer de lente weer begint en het zonnetje weer lekker schijnt, krijg ik altijd zin een frisse en lichte interieurs. Alles moet open, er moet licht naar binnen schijnen en een fris gevoel creëren in huis. Het liefst zou ik de ramen al wagenwijd open zetten maar daar is het nog iets te koud voor. Daarom kijk ik heel graag naar zo’n mooi fris en wit interieur zoals dit Indie interieur.

Een prachtig neutraal interieur met veel wit, natuurlijke materialen en neutrale kleuren. Ik ben zelf iets meer van de kleur maar ik kan wel echt wegdromen bij dit soort interieurs. Er zijn een aantal elementen in dit interieur die ik ook graag zou willen gebruiken in mijn eigen interieur. Zoals bijvoorbeeld:

  • De rotan eetkamerstoel
  • De prachtige lamp in de slaapkamer
  • Het zwart wit vloerkleed
  • De mooie cactussen (ik heb vooral kleine cactussen)
  • De houten meubels

Het mooie aan zo’n neutraal Indie interieur zoals deze is dat je vrij weinig nodig hebt behalve de juiste meubels en accessoires. Het is een stijl die een natuurlijke basis heeft en ook niet veel kleur nodig hebt. De planten geven het interieur al veel meer kleur dan accessoires zouden doen. Daarnaast heb je ook meer aan planten dan aan nutteloze accessoires. Daar kwam ik achter toen ik begon met de nieuwste trend Ontspullen. Ben jij er al aan begonnen? Het voelt heerlijk om spullen weg te doen die je toch al jaren niet meer gebruikt hebt. Lees mijn eerste blogpost over Ontspullen hier.

Zou zo’n neutraal en rustgevend interieur iets voor jou zijn?

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!