Als ik een prachtig groot droomhuis zou hebben met een mega slaapkamer, veel licht en de mooiste kleren dan zou ik zo’n gaaf kledingrek kopen ;-) Mijn droomhuis gaan we vast nog wel een keer komen, en daar zal vast ook wel een slaapkamer zijn en dan heb ik ook vast mooie kleren (nu vooral casual kleding;-)). Maar om even terug te gaan naar dat droomhuis en daar over te fantaseren… Ik zou zo’n kledingrek wel echt zien zitten hoor. Hier hang je natuurlijk alleen je mooiste kleding aan op en niet die joggingpakken e.d..

Kledingrek in de slaapkamer

Deze prachtige kledingrekken zijn ontworpen door Yaco Studio uit Amsterdam. De producten van Yaco worden in Portugal, China en Nederland gemaakt en variëren dus van kledingrekken tot accessoires.

Mijn favoriet kledingrek

Dit zwart met hout kledingrek is mijn favoriet. Ik vind het een ontzettend stoer kledingrek vanwege het zwarte stalen frame in combinatie met het hout. Een kleurtje vind ik ook erg leuk maar daar ben ik zo snel op uitgekeken. Wit is overigens ook erg mooi!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!