Een tijdje geleden ontving ik een mail van Joanne met de vraag of een geboorteposter uit mijn shop ook gebruikt kon worden als geboortekaartje. Ik had wel al eens nagedacht over het maken van geboortekaartjes maar nog nooit uitgevoerd. In principe is het ontwerpen van een geboortekaartje niet veel anders dan een geboorteposter. Je hebt alleen te maken met andere papiersoorten en afmetingen.

Ik mailde Joanne terug dat ik de geboorteposter ook kon omzetten in een geboortekaartje voor hun. Zo gezegd zo gedaan. Een aantal weken later werd hun zoontje Kees geboren en was het tijd om de geboortekaartjes te laten drukken. Een spannend moment dat kan ik je wel zeggen. Ik heb mijn bestelling bij de drukker wel 4x gecheckt of ik alles juist had besteld.

Het resultaat is heel mooi geworden, al zeg ik het zelf :-) Ik vond het kaartje misschien nog wel leuker dan hetzelfde ontwerp als poster. Het zag er in het klein zo schattig uit! Samen met de enveloppen (+ een klein extraatje als cadeautje) gingen de kaartjes op de post naar Joanne.

Zwart wit geboortekaartjes

Het is een vrolijk zwart wit geboortekaartje geworden met een tipi en bergen in dezelfde stijl. De adresgegevens e.d. zijn overigens een beetje onherkenbaar gemaakt voordat ze online werden gezet.

De opmaak van dit geboortekaartje is helemaal aan te passen, ook het lettertype en de kleuren. Dus zou jij dit kaartje ook erg leuk vinden, dan kan je altijd een mailtje sturen naar info@designclaud.nl

De geboorteposter waarop dit geboortekaartje is gebaseerd kun je hier terug vinden. Overigens staan er ook nog meerdere geboorteposters in mijn shop hier of posters voor op kinderkamers die ook aangepast kunnen worden naar een geboortekaartje.

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!