Het is zaterdagmiddag, natte sneeuw valt uit de lucht, onze kids liggen eventjes op bed: tijd dus om even snel een berichtje hier achter te laten. Het is alweer een tijdje geleden dat ik tijd had voor een blogpost. Dit zal ook geen ontzettend lang bericht worden maar ik wilde toch even iets van me laten horen. Op Instagram post ik bijna iedere dag iets omdat het zo lekker snel en gemakkelijk vanaf de iPhone kan, maar hier moet ik mijn laptop voor gebruiken. Maar, dus ja… “Hee, hoe is het?” Mijn wereld draait nu vooral om luiers en borstvoeding en die van jou? Het is begin 2017, het is koud en nat, hoe staat jouw leventje ervoor? Genoten van de feestdagen? Mooie voornemens voor het nieuwe jaar? Ik ben heel erg benieuwd!

Een paar kleine updates vanuit mijn kant

Onze kleine Sen is ondertussen alweer 3,5 week oud… Tijd gaat ontzettend snel! Hij drinkt goed, slaapt goed en is af en toe al wat langer wakker. Slapen in zijn eigen bedje gaat ook goed al heeft hij ’s avonds wel wat moeite ermee. Volgens mij zijn de avonduren sowieso vaak onrustig bij jonge baby’s meen ik mij te herinneren.

Het is prachtig om te zien hoe een kleintje zich ontwikkelt tot een echte baby en kind. Bij Jaya genoot ik er al van als ze weer wat nieuws deed maar nu bij Sen kan ik er nog meer van genieten. Ik geloof dat dit komt doordat je je bij een 2e minder zorgen maakt. Bij Jaya kon ik heel erg twijfelen of de borstvoeding wel voldoende was, nu ga ik er automatisch vanuit dat het zich het wel regelt. Zo merk ik ook dat ik iets minder snel bij Sen z’n bedje sta als hij begint te huilen. Je onderscheidt huilen, jammeren, krijsen en alle andere versies veel sneller van elkaar dan bij de eerste. Althans dat ervaar ik zo maar dat hoeft natuurlijk niet bij jullie ook zo te zijn.

De kinderkamers

Oh jee, ik ben een hele tijd niet echt op Jaya’s kamer geweest. Wij leggen haar in bed, halen haar uit bed en verder doen we niet zoveel op haar kamertje. We verschonen haar altijd beneden, lezen boekjes beneden etc. Dus toen ik zwanger was toen bracht Bas haar altijd naar boven en haalde haar ook weer naar beneden.

Nu ik weer lekker kan bewegen (en niet het idee heb dat er een olifant in mijn buik zit) ga ik dus wel naar haar kamertje en besefte ik me dat het echt tijd wordt om daar eens goed op te ruimen en alles weer eens leuk in te richten. Wat mij ook motiveert om dit te doen is omdat ik een mooie wereldkaart heb besteld bij wereldkaarten.nl die ik in haar kamertje wil ophangen.

Het kamertje van Sen is nog niet in gebruik. Hij slaapt bij ons op de kamer, wij verschonen hem daar ook en zijn kleertjes die hij nu aan kan liggen ook bij ons. Geen reden dus om veel op zijn kamertje te zijn.

Nieuwe posters

Een tijd geleden heb ik een aantal nieuwe posters toegevoegd aan de shop zoals de Maan Posters. Ik vind ze echt prachtig en ik hoop jullie ook! Ondertussen heb ik al een aantal mooie foto’s binnen van hele tevreden klanten die de maan poster hebben besteld en opgehangen!

De laatste foto is gemaakt door Eveline van Styled by Eve. Zij kocht voor de feestdagen een mooie kerst poster en wilde nu graag iets anders in haar lijst. Ze koos voor een van de vier maan posters en kijk eens hoe mooi!

2017: Bali & Verhuizen?

Een nieuw jaar begint ook vaak met nieuwe plannen en voornemens. Zo hebben wij op de planning staan dat we dit jaar naar Bali willen voor een aantal maanden. Even weer lekker terug naar het eiland waar we drie jaar geleden zo’n fijne tijd hebben gehad en zoveel leuke mensen hebben ontmoet. Dit keer zal het anders zijn want nu gaan we niet met z’n tweeën maar met z’n vieren! Spannend maar ook ontzettend leuk! We zijn nu dus op jacht naar een fijne plek om te verblijven, tickets en ook nog even een paspoort voor Sen.

Verhuizen… We wonen op dit moment in een huurhuis en hoe lang we hier nog kunnen blijven is maar de vraag. Daarnaast begint het ook wat krapjes te worden dus zijn we rustig aan eens rond aan het kijken naar leuke huizen. Maar ja, we zijn nogal kieskeurig! Want we willen geen nieuwbouw, geen rijtjeshuis, het liefst geen tussenwoning, we willen een huis met karakter en wat ouder, een huis met een flinke tuin, ergens in het groen maar ook dichtbij faciliteiten etc, en een huis of rondom Utrecht of rondom Maastricht. Een flinke klus dus om iets leuks te vinden.

Genoeg plannen en voornemens dus voor 2017. Wat zijn jouw voornemens en plannen voor het nieuwe jaar?

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!