Het lijkt alweer een hele poos geleden maar het is maar een weekje. Vorige week woensdagochtend is onze zoon Sen geboren. Een paar dagen voor de uitgerekende datum en mooi op tijd voor kerst! De afgelopen week is voorbij gevlogen en we hebben zojuist afscheid genomen van onze kraamhulp. Een mooie week met z’n vieren en toch ook een beetje in kerst sferen!

Sen doet het onwijs goed, is een hele rustig baby, slaapt goed en groeit ook goed. We mogen dus niet klagen! Maar zoals we bij Jaya wel geleerd hebben: geen dag is hetzelfde. Dit keer zijn we voorbereid op de sprongetjes, huiltjes, regeldagen etc. ;-)

Ik heb wel eens gehoord dat de stap van 1 naar 2 kinderen het grootst is. Ik moet het nog gaan meemaken maar ik kan me voorstellen dat een dag met 2 kinderen in je eentje best wel pittig zal zijn. Sen zal het allemaal prima vinden maar vooral je eerste kind moet er echt aan wennen. Tot nu toe is Jaya erg lief voor Sen geweest maar natuurlijk zullen er momenten komen dat ze het niet leuk gaat vinden dat ze mama moet delen.

Dus wie er nog mooie en bruikbare tips heeft voor een kersverse moeder van 2 zijn meer dan welkom ;-)

Voor nu, super bedankt voor alle lieve berichtjes en appjes die jullie gestuurd hebben. Heel erg lief!

Veel liefs,

Mama en Sen

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!