Het is lekker weer buiten, het zonnetje straalt, terrasjes zitten vol en onze tuintjes genieten in volle teugen. Tijd om zelf ook te genieten in onze tuinen, op de balkonnetjes en dakterrassen.

Tijd voor de groene vingers!

Haal die groene vingers uit je zakken en ga aan de slag in en met je tuin. Wij hebben een aantal leuke producten bij elkaar gezocht die in elke tuin passen en zeker niet zullen misstaan tijdens een gezellig avondje met vrienden en familie.

Een barbecue mag natuurlijk niet ontbreken in je tuin. Deze grappige groene barbecue is van Jamie Oliver en werkt op houtskool.

Zeker als je een kleine tuin hebt is het een goed idee om lichte en slanke meubels te kiezen zoals deze prachtige Leaf stoelen van Arper. Een prachtig slank frame in de vorm van een blad. Combineer deze stoelen met het Passio bankje van Ligne Roset. Een perfecte combinatie voor op je terras, balkon of dakterras.

Wil je zelf ook nog een beetje bezig blijven met het zaaien van kruiden en het kweken van groente dan is deze kweekkas de perfecte keuze. Niet alleen staat deze kas ontzettend leuk op je balkon, het is ook nog eens perfect voor kinderen om te leren tuinieren.

Heel veel plezier in je gezellige tuintje deze zomer!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!