Jeetje, wat is het alweer een hele tijd geleden dat ik hier op DesignClaud mezelf heb laten horen. I know… schandalig! De laatste keer was toen ik die leuke hangstoel verlootte. Dat is helemaal goed gekomen! Bij ons thuis hangt de stoel ook nog steeds in de woonkamer, we genieten er dus volop van.

Die laatste keer was ook ongeveer rond de tijd dat we er achter kwamen dat we weer zwanger waren! Super blij natuurlijk want het was wel gepland (achteraf gezien hadden we beter een maandje kunnen overslaan want ik ben met kerst uitgerekend… OEPS!). Maar na 1,5 week was voor mij de pret alweer voorbij want met 5,5 week kwam de misselijkheid als een rot vaart opzetten. Gadverdamme… Aangezien ik wel ervaring ermee had van tijdens mijn zwangerschap van Jaya, wist ik dus maar al te goed wat mij te wachten stond. Nou, ik heb het niet lang volgehouden hoor voordat ik de huisarts heb gebeld voor pilletjes. Wat een opluchting zeg dat er pilletjes zijn tegen dat ellendige gevoel. Ondertussen is de misselijkheid weer bijna helemaal weg en kan ik ook weer bijna alles eten, een bezoekje aan de supermarkt brengen (wat een hel kan dat zijn) en zelf koken (ook dat lukte niet).

 

Maar wat gek om zwanger te zijn van een tweede.. Zo’n tweede zwangerschap is zo anders dan de eerste. Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik nu al 10 apps op mijn telefoon gedownload om alles te lezen over elke week, toen had ik al kleertjes gescoord, was ik na aan het denken over het geboortekaartje, het kamertje, de kinderwagen, de draagzak… noem het maar op!

En nu, nu denk ik vooral aan Jaya en oh ja… een baby in de buik. Gek is dat zeg! Hadden jullie dat ook????

Maar goed, 24-12 uitgerekend dus. Lekker gepland ;-) Mijn hoop is dan ook dat het ergens tussen kerst en o&n gaat gebeuren. We zullen het zien.

Ik blijf jullie natuurlijk op de hoogte houden (check Instagram) en als het goed is komen er weer snel nieuwe leuke posts aan op DesignClaud. Ik ga mijn best doen!

Veel liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!