Als je veel thuis bent dan gaan je allerlei dingen opvallen. Niet alleen aan je man en kinderen ;-) maar vooral aan de inrichting van het huis. Ik krijg dan echt kriebels om overal dingetjes te gaan veranderen. Al is het maar het opruimen van een badkamer kastje. Het komt niet alleen doordat we vanwege Corona thuis moeten blijven maar ook doordat het voorjaar er is! En dus ging ik op zoek naar een paar nieuwe kleurtjes voor in huis. Zoals bijvoorbeeld voor in onze hal waar zich tegenover een super stoere baksteen muur een zeer saaie witte muur bevindt. Hier koos ik voor de warme kleur Ginger Cake van Histor. Maar ook de keuken was nog grijs van kleur (geschilderd door de vorige bewoners) en gaf de ruimte echt een ongezellige sfeer.

Schilderklusjes in het voorjaar

Zodra het voorjaar zich weer laat zien kriebelt het om in en rondom het huis weer aan de slag te gaan. Snoeien, onkruid verwijderen, grasmaaien en he beginnen met de moestuin. Maar ook in huis zijn er altijd wel klusjes te doen. Zoals de hal dus.. Hier schilderde ik een lambrisering met Ginger Cake van Histor. Een warme, bruine kleur die ideaal is als lambrisering. Na een week gewit te hebben was de muur al vies. Kinderen die tegen de muur leunen, schoenen die er tegenaan komen, tassen die er langs vallen enzovoorts. De muur is dus beter af met een donkere lambrisering!

Ginger-cake-voorjaar-in-huis-3

Ginger-cake-voorjaar-in-huis-2

Nieuw kleurtje in de keuken: RAL 9010

De keuken die grijs, grauw en ongezellig aanvoelde kreeg een nieuw kleurtje. Onze keuken is niet heel klein maar omdat het op het noorden ligt komt er geen zonlicht binnen en wil ik het dus graag zo licht mogelijk houden. Ik twijfelde nog over een wandje in een kleur te schilderen maar heb toch gekozen voor RAL 9010 op de wand. De eettafel is verplaatst naar de woonkamer en daardoor is er nu erg veel ruimte in de keuken. Daarom koos ik ervoor om er een vloerkleed te leggen voor meer warmte en sfeer. Het geeft de keuken een knusse sfeer én voelt fijn aan de voetjes.

Ginger-cake-voorjaar-in-huis-1

Ginger-cake-voorjaar-in-huis-4

Wat heb jij allemaal voor een klusjes al gedaan afgelopen twee weken of wat wil je nog gaan doen?

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!