Bij ons thuis hangen op heel veel verschillende plekken foto’s maar de laatste tijd probeer ik ze meer te groeperen. Dit geeft veel meer rust in het interieur dan dat je overal maar foto’s gaat hangen. Toen we laatst terug kwamen van onze vakantie door Italië, wilde ik graag iets met de foto’s doen. We hadden zoveel moois gezien en zo’n leuke tijd gehad die ik niet wilde vergeten. Een foto op canvas is een populaire en leuke keuze als wanddecoratie, maar dit keer wilde ik eens iets anders en koos ik voor een foto op plexiglas!  Ik bestelde mijn foto’s op klein formaat plexiglas bij BesteCanvas.nl. Ik koos overigens voor een klein formaat omdat wij nergens echt veel plek hebben om grote foto’s op te hangen én ik vind een aantal kleine vierkantjes bij elkaar erg leuk! Dan krijg je een beetje dat Instagram effect ;-)

foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-01

foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-04foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-02

Mijn foto’s op plexiglas in de woonkamer

Ik besloot om de foto’s op het fotorandje/plankje te plaatsen omdat ik het leuk vindt om te schuiven met spulletjes. Op deze manier kan ik ze ook ergens anders neerzetten of ophangen. Ik bestelde ook kleine ophang haakjes voor aan de achterkant zodat je ze op een mooie manier aan de muur kan hangen.

De foto’s werden overigens heel netjes en veilig afgeleverd. Ze zaten verpakt tussen twee grote kartonnen platen met allerlei plastic en beschermingsmateriaal. Een mega pakket!

foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-06foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-05 foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-07 foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-08

foto-op-plexiglas-interieur-designclaud-woonkamer-03

Kies een thema voor de foto’s

Ik koos het thema blauw voor de foto’s omdat onze woonkamer ook veel blauwe details heeft zoals het vloerkleed, een kastje, kussentjes en andere accessoires. Daarnaast hebben we ook gewoon veel mooi blauw gezien op vakantie!

Ik zag trouwens ook dat je tegenwoordig een foto op kussen kan bedrukken. Een leuk idee als je bijvoorbeeld ergens een mooi patroon hebt gefotografeerd. Ik zou persoonlijk niet zo gauw een foto op kussen laten bedrukken met ons zelf erop :-)

Deze blogpost is gesponsord door BesteCanvas.nl. Ik schrijf alleen over producten die ik zelf mooi vind door ze van tevoren zelf uit te proberen en te fotograferen. Je kan van mij dus altijd een eerlijk oordeel verwachten en ik ben ook altijd bereid om advies te geven als er nog vragen zijn na deze blogpost.

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!