Vorige week was het zover, na maanden wachten was het tijd voor onze familie fotoshoot met Lotte van Lott’s. Ik keek er al weken naar uit, nee al jaren eigenlijk. Zo lang volg ik haar Instagram al en bewonder ik haar fotostijl. Ze heeft oog voor ongedwongen, spontane en vooral natuurlijke foto’s. Geen foto studio maar gewoon lekker buiten! Niet poseren maar gewoon een gezellige middag hebben samen met je eigen familie. Lotte is zelf super vrolijk, lief en mega geduldig! Heel handig met peuters ;-) Maar dankzij haar zachte karakter voel je je direct op je gemak bij haar en worden de foto’s dus zo’n succes. Ok, het lijkt net alsof ik hier een gesponsord praatje aan het houden ben, maar ik ben gewoon zo blij met onze foto’s! En Lotte verdient het dat ik iets schrijf over haar kunsten!

Al weken lag ik te fantaseren over wat we zouden aandoen, welke kleuren, welke schoenen en hoe we onze haren zouden doen. Maar uiteindelijk ben ik uitgekomen op de kleuren en outfits die ik als eerste bedacht had: eenvoudig en rustig. Niet teveel patronen en felle kleuren!

Ik wilde ook graag een foto van Sen in de draagdoek, een familie foto, een foto van Jaya alleen én een portret foto van Bas en van mij. Altijd handig voor blogs etc. :-)

Nou, hier komt een groot deel van onze fotoshoot! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Fotoshoot met Lotte van Lott’s

Kijk voor meer mooie foto’s van families, bruiloften, kleintjes of vrienden op de website van Lotte!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!