Misschien heb je op Facebook al iets voorbij zien komen, maar we verkopen onze camper! :-( Snik…. Maar het is niet anders. Hij staat te koop op Marktplaats, neem maar eens een kijkje. We hebben er een leuke tijd mee gehad maar met een kleintje plus nog een baby onderweg vinden wij het toch niet zo handig om met een camper te reizen. Het viel ons een beetje tegen dat je alleen maar op je fiets aangewezen bent maar ook dat de indeling van camper zo is ingericht dat tijdens het rijden, een van ons achterin moet zitten.

Dus hij gaat ons weer verlaten….

Gelukkig wel met een mooi likje verf, nieuwe gordijntjes, nieuwe kussens, nieuwe lampen en een hele mooie nieuwe vloer!

Bekijk hier de posts die ik destijds schreef over het opknappen van de camper.

Aangezien we wel nog op vakantie willen deze zomer, zaten we te denken over andere mogelijkheden om te gaan kamperen. Want om overal huisjes en appartementjes te gaan boeken vinden wij niet zo handig ivm de flexibiliteit. Dus hoe ga je dan kamperen? Met een caravan natuurlijk!

Deze oude dame komt uit 1979 en heeft de potentie om ook weer helemaal opgeknapt en gezellig gemaakt te worden. Maar goed, nu gaan we eerst ermee op vakantie en dan kunnen we altijd het interieur nog opknappen.

Oh ja, we gaan trouwens naar Italië. Het lijkt mij super leuk om naar Cinque Terre en de kust te gaan, Toscane en op de terugweg langs het Garda meer. Dus als je nog leuke camping tips weet voor deze omgevingen, dan hoor ik het heeeeeel graag!

Liefs, Claudia

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!