Een paar weken geleden was het zover: ik trok met al mijn posters, kokers, stickers, enveloppen en weet ik het wat in mijn eerste eigen kantoortje. Het is een kleine ruimte maar groot genoeg om in te kunnen werken én om de voorraad posters op te slaan. Het werd thuis namelijk iets te vol, iets te rommelig en iets te heftig. Arme Sen sliep bijna tussen de posters en kokers, tijd voor een kantoortje dus!

Er moet nog wel het e.e.a. gebeuren aan sfeer en creativiteit in mijn kantoortje ;-)

Daarnaast moeten de posters ook ergens liggen zodra wij in Bali zijn want dan kan ik zelf niet meer alles verzenden naar Amazon en Bol. De posters die besteld worden in mijn shop die verzend ik vanuit mijn drukker en meestal niet zelf. Af en toe gebeurd dit wel eens als ik er eentje thuis op voorraad heb liggen. Maar omdat ik op het moment iets minder mobiel ben (baby van 3 maanden thuis en een peuter) doe ik het online via de drukker. Ik vind het leuker om ze zelf te kunnen versturen omdat ik er dan een leuker pakketje van kan maken met nog een extra kaartje erbij maar op dit moment lukt dat helaas niet. Hopelijk vanaf augustus!

Dus nu ligt alles mooi geordend in mijn eigen kantoortje. Dat maakt me wel een beetje trots hoor :-) Heerlijk om het daar netjes te zien liggen en het echt een business te zien worden. Ik ga vanaf nu ook uitbreiden met kaartjes en binnenkort ook met fotolijsten waar de A4 en de A3 posters in kunnen! Een super spannende stap maar ook ontzettend leuk.

Blijf DesignClaud volgen via de blog of via Instagram. Zeker wanneer we in Bali zijn zal ik daar veel op delen!

Bedankt voor het volgen, veel liefs!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, lifestyle en design trends op DesignClaud

 

Natuurlijke interieurs, reizen, een tikkeltje bohemian en persoonlijke notes van Claudia!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bedankt voor het inschrijven!